IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

competitieroeien

Competitiecommissie

De CompetitieCommissie organiseert samen met de CompetitieCommissaris het competitieroeien op Nereus. Omdat er ieder jaar zo veel belangstelling is voor het competitieroeien, wordt er door de CompetitieCommissie een selectie gemaakt van de meest enthousiaste eerstejaars roeiers die zich voortaan C-vierroeier binnen de Competitievloot mogen noemen. Om tot een selectie te kunnen komen, wordt er per week twee keer geroeid en één keer een outdoor gelopen. De CompetitieCommissie voorziet gedurende de selectieperiode alle roeiers van bekwame coaches die geheel vrijwillig, door weer en wind, de basisprincipes en de fijne kneepjes van het roeien uitleggen en een kwalitatief hoogstaande outdoor verzorgen. Uiteindelijk worden er gemiddeld 140 à 150 roeiers geselecteerd. Zij zullen de rest van het seizoen roeien in een ploegje van zes of zeven man. Dit 'bootje' zal een vast coachkader toegewezen krijgen en kan vanaf dan serieus gaan trainen voor de competitiewedstrijden die zullen volgen.

Het verdere seizoen organiseert de CompetitieCommissie tal van activiteiten voor de competitieroeiers. Er zijn competitiediners, er worden uitjes en activiteiten georganiseerd en er is natuurlijk een fantastisch kamp. Waar de bootjes op wedstrijden strijden om de overwinning, zijn deze activiteiten vooral bedoeld om de bootjes nader tot elkaar te brengen en zo een band op te bouwen met uw jaar. Ook op de dinsdag- en donderdagavondborrels kunnen alle competitieroeiers elkaar en de CompetieCommissie beter leren kennen onder het genot van een biertje. Deze borrels zullen later in het jaar door de bootjes zelf georganiseerd worden in samenwerking met de CompetitieCommissie en de Sociëteitscommissie.

Uiteraard zullen er ook heel wat competitiewedstrijden volgen door het hele land. Hier is de CompetitieCommissie altijd bij en zorgt zij voor een soepel verloop van de wedstrijd. Tevens vormt zij een belangrijk aanspreekpunt bij eventuele problemen met bijvoorbeeld het materiaal of bij het indienen van protesten. Natuurlijk is de CompetitieCommissie daar ook aanwezig om al haar roeiers aan te moedigen!

U kunt de Commissie bereiken op compcie@nereus.nl

De CompetitieCommissie bestaat dit jaar uit de volgende personen:

Floor van Eijden Praeses
Isabelle Mansour Ab Actis
Arthur Rokebrand Quaestor
Midas de Grunt Commissaris Materiaal & Kamp
Yannick Struijs Commissaris Materiaal & Eerstejaars Activiteiten
Marit Kootwijk Commissaris Roeien & Coaching
Noor Toet Commissaris Ouderejaars Activiteiten & Toer

plaatje

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »