IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

leden

IOEi app

plaatjeEind januari 2012 lanceerde Nereus een iPhone app voor eenvoudige toegang tot het IOE-ledenbestand. In januari 2014 volgde een Android variant. Met deze applicatie kunt u zoeken naar (actieve) leden en hun contactgegevens, en kunt u informatie opzoeken over de vele commissies die de ASR rijk is.

Toekomst

Het is de bedoeling dat de app in de nabije toekomst uitgebreid wordt. Zo zal meer informatie uit IOE zijn weg vinden naar de app, en zal het nieuws van de Nereuswebsite geïntegreerd worden. Mocht u goede ideeën hebben, dan zijn die uiteraard welkom.

FAQ

Ondanks dat er nog geen vragen zijn gesteld, toch nu al een korte Frequently Asked Questions.

Ik heb een BlackBerry/Windows Phone/oude Nokia/... en wil ook IOEien! Kan dat?
Momenteel is de app alleen beschikbaar voor iPhone en Android. Vooralsnog zijn er geen plannen om applicaties voor andere platforms te ontwikkelen. Mocht u relevante programmeerervaring hebben, of tijd en zin hebben om dit te vergaren, neem dan contact op. Uiteraard kunt u wel gewoon gebruik maken van de IOE-website (zo niet wordt het wellicht tijd voor een nieuwe smartphone).

Ik heb wél een iPhone/Android maar ik kan de applicatie niet installeren. Help!?
Voor de meest recente versie van de app dient u te beschikken over iOS 7 of Android 4. Een oude versie voor iPhone is eventueel beschikbaar voor iOS 5 en hoger. iOS 5 is beschikbaar vanaf de iPhone 3GS. Dus update uw software, of uw apparatuur.

IOEi loopt vast/doet raar. M'n telefoon crasht. Ellende!
Vervelend. Graag een e-mail met wat details over uw problemen, dan gaan we ons best doen het op te lossen. Vergeet niet te vermelden op wat voor apparaat het probleem zich voordoet, en welke versie van iOS/Android u gebruikt.

Colofon

Deze applicatie is ontwikkeld door de A.S.R. Nereus in samenwerking met the guanábana company (iPhone) en SAdS (Android).

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »