IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

leden

Met ingang van januari 2017 zijn Frank van der Ploeg en Nammy Vellinga actief als vertrouwenspersoon voor de A.S.R. Nereus.

Nereus vindt het belangrijk dat roeiers optimaal kunnen presteren en daarom met problemen, die niet met de coach of het bestuur besproken kunnen worden, bij iemand terecht kunnen. Op Nereus proberen we een open en veilige omgeving te creëren, maar we realiseren ons dat ongewenst gedrag altijd voor kan komen. Ook met problemen in de privésfeer of voor persoonlijk advies kunt u vanaf nu terecht bij een van de vertrouwenspersonen.

De vertrouwenspersonen zijn oud-leden, die het reilen en zeilen van de vereniging kennen, maar met een onafhankelijke blik mee kunnen denken. In de personen van Frank van der Ploeg en Nammy Vellinga heeft Nereus de ideale vertrouwenspersonen gevonden voor de komende periode.

Frank van der Ploeg kwam aan in 2007 en roeide vervolgens in Ouderejaars Zwaar. Hiernaast heeft Frank onder andere Heeren 1 en de Lichte Dames gecoacht. Ook is Frank lid geweest van de Studie Begeleiding Commissie en was hij Praeses van de Tweedejaars Roeidagcommissie.

Nammy Vellinga kwam aan in aan in 2009 en was vervolgens onderdeel van Eerstejaars Dames 2010. Na te zijn gestopt met Middengroep Dames is ze de Eerstejaars Lichte Dames gaan coachen. Daarnaast is ze Praeses geweest van de intrainingscommissie en is ze tot op heden verantwoordelijk voor het Nereus Magazine, welke met name bedoeld is voor de oud-leden.

Eerste- en ouderejaars roeiers uit zowel de wedstrijd- als de competitiesectie kunnen bij beide personen terecht met eventuele problemen, wanneer zij te maken krijgen met ongepast gedrag, en voor persoonlijk advies. Zij kunnen Frank of Nammy per e-mail en telefoon bereiken via de in IOE vermelde contactgegevens, ook voor het maken van een afspraak. Alle gesprekken zijn uiteraard vertrouwelijk.

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »