IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

lid worden

Afroei coaches gezocht!


Voor de afroeiperiode zijn we op zoek naar enthousiaste Nereïden die de nieuwe afroeikindjes zes onvergetelijke weken willen bezorgen. Het einde van dit prachtige seizoen nadert en dit betekent dat over minder dan 3 maanden 375 nieuwe afroei-kinderen bij de A.S.R Nereus op de stoep staan te trappelen om al het prachtige van onze vereniging e ontdekken en daarbij hebben wij uw hulp nodig! Om ervoor te zorgen dat de aspirant leden een geweldige tijd beleven en hun eerste stapjes in het roeien maken hebben we enthousiaste coaches nodig die samen met deze nieuwkomers de afroeiperiode 2018 naar een hoger niveau gaan tillen.
Heeft uw ploeg, huis, commissie, borrel-gezelschap of vriendengroep de juiste skills om de afroeiers alle ins en outs van het roeien te leren? Gaat u deze jaars hart en ziel van de vereniging tonen? Bent u de aangewezen persoon om deze nieuwe leden te laten zien waarom ze de beste keuze van hun leven gaan maken?

Meldt u dan via onderstaande link aan als afroei-coach voor 1 augustus!
Wijs per groep 1 persoon aan die het formulier invult met alle namen van de coaches. Gelieve met minimaal vier coaches opgeven, er zit geen maximum aan.

https://goo.gl/forms/V6LQdG1twnyx7VCC3Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »