IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

oud-Nereus

Donateur worden van Oud-Nereus en/of de fondsen

Klik hier om de online informatieflyer over Oud-Nereus en doneren aan Nereus te bekijken. Via de links in deze flyer kunt u ook direct doneren, in contact komen met Oud-Nereus, en nog veel meer.


Waar sluit u zich bij aan?

Oud-Nereus is de reünistenvereniging met oud-leden van Nereus, die allen een onvergetelijke tijd bij de A.S.R. hebben gehad. Zij wensen dit de jongere generaties ook toe, waardoor zij bereid zijn zich in te zetten om Nereus o.a. financieel, te ondersteunen. Met behulp van Oud-Nereus en de fondsen worden boten gekocht, de bootsman betaald, het gebouw onderhouden, trainingskampen financieel ondersteund en nog veel meer. Specifieke informatie over de fondsen vindt u hier.

Wat heeft Oud-Nereus u te bieden?

Donateurs van Oud-Nereus en de fondsen worden uitgenodigd voor de jaarlijkse reünistenborrels tijdens de Varsity en Koninklijke Holland Beker. Daarnaast is de Oud-Nereus zomerborrel (omstreeks september) sinds 2010 een groot succes. Bij deze gelegenheid kan men met oud-ploeggenoten in de boot stappen en het bovendien tegen andere ploegen opnemen. Hierdoor worden niet alleen herinneringen opgehaald aan de bar, maar keert ook het oude roeigevoel even terug.

Donateurs hebben daarnaast toegang tot het ledenbestand IOE en het beeldarchief, en ontvangen tevens het Nereus Magazine. Meer over het Nereus Magazine vindt u hier. Via magazine@nereus.nl is het mogelijk om uw opmerking, (roei)verhaal of beschouwing in te zenden.

Hoe wordt u donateur?

Wanneer u nog geen donateur bent van stichting Oud-Nereus kunt u dit simpel en snel regelen door hier uw bijdrage, waarvan de hoogte naar eigen inzicht bepaald kan worden (vanaf €30,-), over te maken via IDEAL. De reünistencommissaris neemt vervolgens direct contact met u op om u als nieuwe donateur welkom te heten!
Ook kunt u uw bijdrage storten op IBAN-rekeningnummer NL70ABNA0602243297.

Wilt u donateur worden van één van de fondsen? Neem dan contact op met Sander van den Berg (coachfonds) via sandervandenberg@me.com of Jan Peter de Geus (100+ fonds) via jan.peter.de.geus@abbvie.com. Informatie over de fondsen vindt u hier.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden zich uiteraard ook richten tot de secretaris of penningmeester van het Oud-Nereus bestuur, de contactpersonen van de betreffende fondsen en de reünistencommissaris van het Jong-Nereus bestuur. De contactgegevens vindt u hier.

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »