IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

oud-Nereus

Doneer nu!

Vanaf nu is het mogelijk om online een aanmeldingsformulier voor Oud-Nereus in te vullen! Dit houdt in dat u éénmalig een formulier in vult en daarna niet meer herinnerd hoeft te worden aan uw donatie. U bent donateur vanaf €30,- per jaar, gemiddeld doneren Nereïden €80,- per jaar of stellen een fiscaal zeer aantrekkelijke periodieke schenking vast van gemiddeld €160,- per jaar.

Jaarlijks doneren via automatische incasso

Klik hier om via een jaarlijkse donatie per automatische incasso oud-lid te worden:
Online aanmeldingsformulier Oud-Nereus

Periodieke Schenkingsovereenkomst

U kunt uw donatie aan Oud-Nereus ook voor bepaalde of onbepaalde tijd vastleggen in een periodieke schenkingsovereenkomst. De wettelijke minimumlooptijd is 5 jaar en het minimumbedrag per jaarlijkse termijn is €100. U geniet als donateur fiscaal voordeel als u per periodieke schenkingsovereenkomst schenkt; afhankelijk van uw inkomen kunt u tot wel 52% aftrekken bij uw belastingopgave. Als u als donateur van €100 of meer op jaarbasis overstapt, doneert u dus meer, en betaalt u minder!

U kunt een periodieke schenkingsovereenkomst aanmaken via dit online formulier. De Commissaris Reünisten neemt vervolgens contact met u op en maakt alles voor u in orde.

Belangrijk voor belastingaangifte:
- Incassant ID: NL31ZZZ405316260000
- RSIN/Fiscaal nummer: 003744632
- Transactienummer: zie voor uw persoonlijke nummer uw periodieke schenkingsovereenkomst verstuurd door de Commissaris Reünisten. Mocht u schenken door middel van een notariële schenkingsovereenkomst, dan kunt u 0 ('nul') invullen bij transactienummer.

Éénmalige donatie via iDeal

Als u maar één jaar gebruik wilt maken van de voordelen van Oud-Nereus en op de hoogte wilt blijven van Nereus, doe dan een iDeal-donatie via het onderstaande formulier.
plaatje