IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

oud-Nereus

Welkom op de website van Oud-Nereus


Oud-Nereus is de reünistenvereniging met oud-leden van Nereus, die allen een onvergetelijke tijd bij de A.S.R. hebben gehad. Zij wensen dit de jongere generaties ook toe en willen zich daarom inzetten om Nereus o.a. financieel te ondersteunen. Met behulp van Oud-Nereus en de fondsen worden boten gekocht, wordt de bootsman betaald, het gebouw onderhouden, trainingskampen financieel ondersteund en nog veel meer.

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws met betrekking tot Oud-Nereus en kunt u gemakkelijk oud-lid worden. Voor meer informatie over Oud-Nereus, over de fondsen, over de voordelen van het oud-lidmaatschap en over het Nereus Magazine kunt u het menu bovenaan deze pagina gebruiken.

Klik hier om de online informatieflyer over Oud-Nereus en doneren aan Nereus te bekijken. Via de links in deze flyer kunt u ook direct doneren, in contact komen met Oud-Nereus, en nog veel meer.

--

Doneer nu!

Wilt u meteen uw jaarlijkse donatie doen? Klik dan hier. Als u nog geen oud-lid bent, dan wordt u dit automatisch door middel van het doen van uw eerste donatie.

--

Nieuws en agenda

Voor de komende tijd ziet de Oud-Nereus agenda er als volgt uit:

14 oktober 2016 OS-huldiging
7-12 november 2016 Nereus Business Week, met op 11 november het Nereus Congres

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »