IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

sponsoring

Financiële commissie


Wie zijn wij?

De Financiële Commissie der A.S.R. Nereus is de schakel tussen de vereniging en haar leden enerzijds en (potentiele) sponsoren anderzijds. Ons doel is om een goede relatie op te bouwen en te onderhouden met onze partners.

Hierbij zijn een aantal zaken belangrijk:

  • Onderhouden van contact. In principe heeft iedere sponsor contact met het commissielid 'Extern en Relatiebeheer', zodat de communicatie tussen beide partijen helder en doeltreffend is.
  • Acquisitie. De commissie speelt een actieve en begeleidende rol in het benaderen en werven van potentiële sponsoren voor onder andere evenementen en roeiwedstrijden.
  • Concentratie van kennis. De commissieleden zijn voor meerdere jaren verantwoordelijk voor het sponsorbeleid en de uitvoering daarvan. Daardoor hebben zij voldoende kennis van de wensen van verschillende partners en de invulling van de sponsormogelijkheden om ieder nieuw bestuur of iedere nieuwe commissie te ondersteunen.

Wij zijn ons bewust van de bijzondere waarde van onze partners en doen er alles aan om een prettige samenwerking te faciliteren.

Voor bedrijven

Wilt u meer informatie over samenwerkingsmogelijkheden met de A.S.R. Nereus? Bekijk onze sponsorbrochure of neem contact op met de Financiële Commissie.

Commissieleden

De commissie wordt gevormd door:

Thijs Ijsbrandy Praeses
Merijn van der Lande Lid
Marc van der Knaap Lid
Iris Beeren Lid
Marcella Kneppers Lid
Koen Benjamins Lid
Soete Hooglandt Lid
Tip Ketelaar Lid
Judith Engberts Lid
Dirk Oostendorp Quaestor I in het bestuur der A.S.R. Nereus
Sophie van Ameijde Commissaris Extern in het bestuur der A.S.R. Nereus

Wij zijn natuurlijk altijd opzoek naar nieuwe sponsoren. Heb jij nog goede ideeën, ouders of andere familieleden of kennissen die geïnteresseerd zouden zijn om Nereus verder te helpen, stuur dan ook een e-mail naar sponsor@nereus.nl!

Contact


Email: sponsoring@nereus.nl
Tel: 020 - 679 71 17

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »