IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

lid worden

Algemene informatie over de Afroeiperiode

Welkom op de pagina over de Afroeiperiode der Amsterdamsche Studenten Roeivereeniging Nereus. Met 997 actieve leden is de A.S.R. Nereus de grootste studenten roeivereniging van Nederland. Dit uit zich ook in de vele overwinningen van de A.S.R. Nereus in haar bestaan. Als dochtervereniging van het A.S.C./A.V.S.V. draagt de A.S.R. Nereus een rijke geschiedenis met zich mee.
Vind hier meer informatie over de A.S.R. Nereus.

Inschrijven voor de Afroeiperiode der A.S.R. Nereus

Als Afroeicommissie zullen wij bij veel van de activiteiten tijdens de IDEEweek en INTREEweek aanwezig zijn. Klik hier voor een overzicht van deze activiteiten. Voor vragen e.d. over de Afroeiperiode en Nereus kun je tijdens deze activiteiten natuurlijk bij ons terecht. Wil jij lid worden van de A.S.R. Nereus? Schrijf je dan in voor de Afroeiperiode.

De Afroeiperiode

De zesweekse 'Afroeiperiode', georganiseerd door de Afroeicommissie, vormt de aftrap van uw Nereuscarrière. Nieuwe leden worden warm ontvangen door ervaren Nereïden. Tijdens de Afroeiperiode zult u als nieuw lid ingedeeld worden in een bootje, met bootgenoten van uw eigen geslacht. Uw ploeg zal begeleid en bijgestaan worden door een persoonlijk kader van Afroeicoaches. Uw coaches zullen u zo snel mogelijk leren roeien, en u de geneugten tonen van het studentenleven in Amsterdam. Wellicht zullen zij voor u ook een voorbeeldfunctie vervullen wat betreft uw verdere Nereuscarrière.

De eerste kennismaking met uw aanstaande kameraden vindt plaats tijdens de Kennismakingsborrel. Alhier wordt de toon gezet voor de rest van uw Afroeiperiode. In het begin worden er nog beleefde vragen gestameld; blozend wordt er verteld over kamers die met spoed gezocht worden, echter, naarmate de avond vordert en je coaches steeds vrolijker worden, wordt duidelijk waarom u aan de Afroeiperiode begonnen bent. De eerste afspraken om te gaan roeien worden gemaakt.
Tijdens de Afroeiperiode is het de bedoeling dat u zo goed mogelijk leert roeien, zodat u vervolgens de Tussenwedstrijden en de Slotwedstrijden kunt winnen. Winst bij deze wedstrijden betekent niet slechts het winnen van prijzen, maar ook eeuwige roem. Verder organiseren wij vele gelegenheden en evenementen, waaronder tweemaal per week een borrel, trainingen begeleid door wedstrijdroeiers en elke donderdagavond een avondmaaltijd.

Voor een uitgebreide agenda van de Afroeiperiode, zie de agenda.

Na de Afroeiperiode

Na zes weken, in het laatste weekend van de Afroeiperiode, kun je beslissen of je lid wordt van de A.S.R. Nereus. Vanaf dat moment zal uw Nereuscarrière pas echt van start gaan. Binnen de A.S.R. Nereus kun je je ontwikkelen op verschillende gebieden. Je wordt bijvoorbeeld wedstrijdroeier en sleept blik na blik binnen voor de A.S.R.! Vind hier meer informatie over de mogelijkheden binnen Nereus na de Afroeiperiode.

Meer informatie? Stuur een email naar afroei@nereus.nl

Nereus promotiefilm

zie ook: Gedragscode introductie Amsterdamse verenigingen (pdf, 2.7MB)

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »